TALASNA DUŽINA BEND

Talasna duzina bend

TALASNA DUŽINA

Novosadski bend Talasna dužina osnovan je novembra 2008. godine i u svom sastavu ima šest članova, sa mogucnoscu prosirenja po zahtevu za vece proslave ( Harmonika, violina,...): Milan Džukić - muški vokal; Bojan Tubić - gitara; Dejan Stojadinović - bas gitara; Igor Radat - klavijature; Goran Živko Tica - bubanj i ženski vokal Sladjana Matić. Svoje prve nastupe, bend je imao u lokalima u kojima se svira i sluša domaći i strani pop rok, a ta vrsta muzike ujedno je i bila glavni motiv da se bend oformi, a da muzika bude ujedno i njihov poziv. Repertoar kojim bend raspolaže i nudi jesu gorepomenuti strani i domaći pop rok, a tu je i dobra, stara narodna kafanska i starogradksa pesma ali i današnja komercijalnija žanrovska određenja. talasna duzina U svom dosadašnjem radu i nastupima, članovi benda naišli su na izuzetan prijem kod publike. U prvom planu jeste energičan nastup šarmantnog pevača Milana, Bojanova upornost da istraje u svojim zamislima i vodi bend u pravom smeru i ta razmena energije pozitivno se odražava na taj način što su nastupi i svirke veoma posećeni, a naročito kada je u pitanju ženska publika :) Talasnu dužinu imalo je priliku da sluša mnogobrojna publika u novosadskim, ali i u lokalima širom Vojvodine kao i Srbije. Do sada, njihove svirke upriličile su razne vrste događaja kao što su proslave Venčanja,rodjendana, apsolventske večeri, krštenja, proslave maturskih večeri... Kontinuiranim radom i probama, bend ima za cilj da svaka svirka u muzičkom, tehničkom i organizacionom smislu bude vrhunski urađena, prvenstveno na zadovoljstvo publike, ali i samih članova benda.

UKRATKO

Muzika: Zabavna,narodna,strana
Nastupi: Svadbe,klubovi i sve vrste proslava
Lokacija: Srbija,Bosna,Dijaspora
Članovi: 6

Kontakt:

Kontakt telefon:
063/349-282
E-mail:
talasnaduzina@gmail.com

Website:
www.bendtalasnaduzina.com
www.bendsvadbe.com

Pratite bend na socijalnim mrezama



Najtraženiji bendovi na portalu

laguna bend

LAGUNA BEND

Majstori za dobru zabavu!
Moderan bend koji svira sve zanrove muzike!Za klubove,svadbe,proslave...




talasna duzina bend

TALASNA DUŽINA

Bend iz Novog Sada za sva vaša slavlja, svadbe, rodendane...Dobra zabava je zagarantovana!




Ris bend

RIS BEND

Širok repertoar, vrhunsko ozvučenje, profi rasveta, lični prevoz, tamburaši za pratnju, mnogo uspešno odsviranih svadbi.




scandal bend

SCANDAL BAND

Muzički bend iz Beograda.Aktivni po najpoznatijim klubovima u Beogradu i šire.Stalno angažovani za proslave različitih povoda- venčanja, rođendani, godišnjice firma....