RIS BEND

Ris Bend

RIS BEND

Ris Bend postoji dugi niz godina. Spojen mladošću i iskustvom, opravdava epitet jednog od najboljih EX-YU bendova za svadbe, rođendane i ostale zabave. Glavni aduti ovog benda zasigurno su dobra atmosfera, vrhunsko ozvučenje, raznolik repertoar, elegantan i moderan stajling. Osmehom i pozitivnom energijom, ovaj bend je kupio srca mnogih ljudi. To dokazuje zaista veliki broj uspešno odsviranih svadbi, rođendana, krštenja, žurki i ostalih veselja. Programska svirka ovom bendu daje mogućnost i priliku da ispolji svoju virtuoznost pri muziciranju i pevanju i da ostavi bez daha sve prisutne. Po staroj narodnoj poslovici ''Dogovor kuću gradi'' ovaj bend se uvek drži dogovora sa mladencima - slavljenicima. Vaše je samo da pozovete, a Ris Bend će garantovano Vaše slavlje učiniti nezaboravnim i ludim provodom. Na kraju krajeva, zbog Vas i postojimo.

UKRATKO

Muzika: Zabavna,narodna,strana
Nastupi: Svadbe, krštenja, punoletstva, razne žurke i veselja...
Lokacija: Srbija, Bosna, Hrvatska, Dijaspora...
Članovi: 7

Kontakt telefon:

+38163526446
+381692522007
+385996397490

e-mail:

risbend@hotmail.com

website:

www.risbend.com

Pratite bend na socijalnim mrezama
Najtraženiji bendovi na portalu

laguna bend

LAGUNA BEND

Majstori za dobru zabavu!
Moderan bend koji svira sve zanrove muzike!Za klubove,svadbe,proslave...
talasna duzina bend

TALASNA DUŽINA

Bend iz Novog Sada za sva vaša slavlja, svadbe, rodendane...Dobra zabava je zagarantovana!
Ris bend

RIS BEND

Širok repertoar, vrhunsko ozvučenje, profi rasveta, lični prevoz, tamburaši za pratnju, mnogo uspešno odsviranih svadbi.
scandal bend

SCANDAL BAND

Muzički bend iz Beograda.Aktivni po najpoznatijim klubovima u Beogradu i šire.Stalno angažovani za proslave različitih povoda- venčanja, rođendani, godišnjice firma....