PAKET ARANŽMAN BEND

Paket aranžman Bend

PAKET ARANŽMAN BEND

Bend Paket aranžman aktivno nastupa od svog nastanaka krajem 2010.godine. Nastupajući po čitavoj Vojvodini bend je postao prepoznatljiv po svojim klupskim svirkama, repertoaru i energiji. Poslednji niz godina i dalje aktivan po klubovima, Paket Aranžman možete sresti i čuti i na svadbama, poslovnim žurkama, festivalima i drugim proslavama u Srbiji gde se očekuje dobra zabava i vesela atmosfera. Po repertoaru je drugačiji od drugih bendova, što posebno raduje one koji žele da njihovo slavlje bude posebno i po njihovoj meri ali opet da zadovolji različite muzičke ukuse svakog gosta/posetioca. Profesionalan bend, koji poseduje kompletno ozvučenje, adekvatnu rasvetu i sopstveni prevoz. Bend čini šest članova koji istinski uživaju u muzici i na svojim nastupima zajedno s' publikom šire dobru vibraciju.

UKRATKO

Muzika: Zabavna,narodna,strana
Nastupi: Svadbe, krštenja, punoletstva, razne žurke i veselja...
Lokacija: Srbija,Srbija,Ex Yu, Inostranstvo...
Članovi: 6

Kontakt:

Kontakt telefon:
061/ 245 00 18 (Srđan)

e-mail:
grupa@paketaranzman.rs

Website:
www.paketaranzman.rs

Pratite bend na socijalnim mrezama


Najtraženiji bendovi na portalu

laguna bend

LAGUNA BEND

Majstori za dobru zabavu!
Moderan bend koji svira sve zanrove muzike!Za klubove,svadbe,proslave...
talasna duzina bend

TALASNA DUŽINA

Bend iz Novog Sada za sva vaša slavlja, svadbe, rodendane...Dobra zabava je zagarantovana!
Ris bend

RIS BEND

Širok repertoar, vrhunsko ozvučenje, profi rasveta, lični prevoz, tamburaši za pratnju, mnogo uspešno odsviranih svadbi.
scandal bend

SCANDAL BAND

Muzički bend iz Beograda.Aktivni po najpoznatijim klubovima u Beogradu i šire.Stalno angažovani za proslave različitih povoda- venčanja, rođendani, godišnjice firma....