ANSAMBL BEOGRADSKI TAMBURAŠI

BG Tamburasi

ANSAMBL BEOGRADSKI TAMBURAŠI

BEOGRADSKI TAMBURAŠI su sastav koji bira repertoar i kod nas možete čuti ono što tamburaši zaista sviraju ali kao i ostale zanrove strane,zabavne i narodne muzike. Na prvom mestu nam je da Vam ugodimo i napravimo nezaboravne trenutke za pamćenje, nadaleko smo poznati po odličnoj atmosferi i vrhunskoj zabavi.
Sa velikim iskustvom kao i programom kojim zadovoljavamo sve generacije i ukuse...Svojim radom i kvalitetom uspeli smo da zainteresujemo i vodeće tv stanice u Srbiji,učesnici smo raznih festivala i velikih skupova.Radimo i svadbe u raznim postavama,kao akustični ansambl ili ozvučeni tamburaši ali nastupamo i kao bend ili orkestar.
​Ansambl čine iskusni i provereni muzičari a za samo par godina od osnivanja napravili smo veliki pomak u karijeri i nametnuli smo visoku profesionalnost ...
Vrhunska ponuda,najbolji muzičari u Beogradu,tamburaši za svadbu,doček svatova,rodjendane,krštenja,sve vrste proslava raznovrsni program,profesionalnost i iskustvo, ostavljamo fantastičan utisak i kod najzahtevnijih gostiju...

UKRATKO

Muzika: Tamburaška
Nastupi: Svadbe,lokali i sve vrste proslava
Lokacija: Srbija
Članovi: 4

Kontakt telefon:
Kontakt +381 69 145 77 69

Website:
bgtamburasi.wixsite.com/beogradski-tamburasi
E-mail:
bgtamburasi@hotmail.com

Pratite bend na socijalnim mrezamaKOMENTARI

"Hvala vama najlepse sto ste uvelicali slavlje i kao sto rekoh sve ste nas odusevili ☺ .
Verujem da cemo nastaviti saradnju posto sam ja odusevljen sa vama! Pozdrav celoj ekipi."

"Ja nikako danas da se javim... Mi smo bili zaista prezadovoljni, sve je bilo super. Nije nikakav problem za crkvu, dogovor je i bio da se ne svira ako bude lose vreme. Nadam se i da je sa nase strane sve bilo korektno? Ja sutra putujem, zelim ti sve najbolje i voleo bih da i u buducnosti slavimo zajedno! Od nas cete imati reci hvale."

"Hvala puno na čestitkama. Sve je bilo fenomenalno. Moji gosti su prepuni hvale za vašu muziku. Puno pozdrava i slobodno očekujte da ćemo vas ponovo zvati. Sve najbolje"

"E pa hvala zadovoljstvo je obostrano! Imacemo vas u vidu za dalje proslave i rado cemo vas preporuciti drugima"

"Hvala i vama što ste nam još jednom priuštili veče za pamćenje,naši gosti su odusevljeni.Ako nešto nije bilo u redu popravićemo sledeći put.Pozdrav"

"Sve pesme ste znali"


Najtraženiji bendovi na portalu

laguna bend

LAGUNA BEND

Majstori za dobru zabavu!
Moderan bend koji svira sve zanrove muzike!Za klubove,svadbe,proslave...
talasna duzina bend

TALASNA DUŽINA

Bend iz Novog Sada za sva vaša slavlja, svadbe, rodendane...Dobra zabava je zagarantovana!
Ris bend

RIS BEND

Širok repertoar, vrhunsko ozvučenje, profi rasveta, lični prevoz, tamburaši za pratnju, mnogo uspešno odsviranih svadbi.
scandal bend

SCANDAL BAND

Muzički bend iz Beograda.Aktivni po najpoznatijim klubovima u Beogradu i šire.Stalno angažovani za proslave različitih povoda- venčanja, rođendani, godišnjice firma....