Bend za svadbe,klubove,rođendane i sve vrste proslava

aureus bend

Bend za svadbe, venčanja, klubove i proslave Aureus je bend sa tradicijom od preko 15 godina koji će energičnom svirkom, kvalitetnim tonom, modernim scenskim i vizuelnim nastupom kao i dobro odabranim repertoarom Vašu svadbu, venčanje, žurku, rodjendan, maturu ili bilo koju drugu zabavu učiniti nezaboravnom. Osnovni cilj Aureus benda je da se tokom svirke publici priušti što prijatnija atmosfera, kao i velika količina energije. Najviše pažnje poklanja ORIGINALNOJ interpretaciji i aranžmanima koji ih oslikavaju kao profesionalce kojima je dobra svirka i reakcija publike sve. REPERTOAR benda je raznovrstan, od popularnih, svima poznatih stranih kompozicija, preko zabavne domaće, do narodne i starogradske muzike, uvek će se naći pesma za svačiji ukus. Energično izvođenje, uz kvalitetno ozvučenje, dopunjeno vizuelnim efektima, ključ je za dobru atmosferu na Vašim proslavama. U zavisnosti od same prilike, ambijenta i raspoloženja publike pred kojom nastupamo, pažljivo je odabran repertoar različitih muzičkih žanrova i izvođača.

Foto album

Kontakt

AUREUS BAND

Kontakt telefoni:
+381 65 84 83 284 - DARKO

E-mail:
kontakt@aureuslive.com
Website:
www.aureuslive.com

IMG-OUR
Najtraženiji

bendovi

scandal bend

scandal band

Muzički bend iz Beograda.Aktivni po najpoznatijim klubovima u Beogradu i šire.Stalno angažovani za proslave različitih povoda- venčanja, rođendani,...

POGLEDAJ PROFIL
laguna bend

Laguna bend

Majstori za dobru zabavu!Moderan bend koji svira sve zanrove muzike!Za klubove,svadbe,zurke,proslave...

Pogledaj profil
Talasna duzina

BEND TALASNA DUŽINA

Bend iz Novog Sada za sva vaša slavlja, svadbe, rodendane...Dobra zabava je zagarantovana!

POGLEDAJ PROFIL
ris bend

RIS BEND

Veoma širok repertoar, vrhunsko ozvučenje, profi rasveta, lični prevoz, tamburaši za pratnju, mnogo uspešno odsviranih svadbi.

POGLEDAJ PROFIL