Bend za svadbe,klubove,rođendane i sve vrste proslava

AMPLITUDA BEND

Priča o Amplituda bendu počinje u Novom Sadu, kada je grupa drugara iz komšiluka okupila bend. Bend je svirku bazirao na pop rok zvuku, koji je vremenom obogaćen elektronskom sa jedne i narodnom muzikom sa druge strane. Najveći deo sviračke karijere je iskovan u klubovima, diskotekama , gradskim binama i svadbama po Srbiji, Crnoj Gori i BIH, gde su eksplozivni nastupi brzo osvojili srca, pogotovo mladih fanova.Ova šestorka je spremna da svojom energijom ispuni svaki poseban događaj koji treba da se obeleži u veselju. Amplituda bend je spreman da na originalan i profesionalan način realizuje muzički program za svadbe, rodjendane, maturske i apsolventske veceri, proslave i sve prilike gde se traži dobra pesma i vesela atmosfera.

Foto album

Video galerijaKontakt

amplituda bend

Kontakt telefon:
0628349282

E-mail:
bendamplituda.com
Website:
bendamplituda.com

IMG-OUR
Najtraženiji

bendovi

scandal bend

scandal band

Muzički bend iz Beograda.Aktivni po najpoznatijim klubovima u Beogradu i šire.Stalno angažovani za proslave različitih povoda- venčanja, rođendani,...

POGLEDAJ PROFIL
laguna bend

Laguna bend

Majstori za dobru zabavu!Moderan bend koji svira sve zanrove muzike!Za klubove,svadbe,zurke,proslave...

Pogledaj profil
Talasna duzina

BEND TALASNA DUŽINA

Bend iz Novog Sada za sva vaša slavlja, svadbe, rodendane...Dobra zabava je zagarantovana!

POGLEDAJ PROFIL
ris bend

RIS BEND

Veoma širok repertoar, vrhunsko ozvučenje, profi rasveta, lični prevoz, tamburaši za pratnju, mnogo uspešno odsviranih svadbi.

POGLEDAJ PROFIL